Om Oss

Vi som är medlemmar i Spångens Whiskyegubbar är:

Bengt-Eric :Fd SO-lärare på Spångholmsskolan med ett genuint whisky-intresse.Slutade jobba efter vårterminen 2014. Har en ansenlig samling olika whisky. En del dock inte avsmakade. Har deltagit i de tre whiskyresor som klubben gjort.

Anders:Fd slöjd- och matematiklärare på Spångholmsskolan.Slutade jobba efter vårterminen 2014. Har också ett stort intresse för denna ädla dryck. Även han innehavare av en mängd olika whisky. Deltager gärna i olika provningar som arrangeras.

Leif: Idrott- och matematiklärare på Spångholmsskolan. Ansvarig för klubbens hemsida och inofficiell arrangör av whiskyresor. Stort och genuint intresse för whisky. Innehar en stor samling whisky. Har deltagit i de tre whiskyresor som klubben gjort.. Har sedan ett år samlat på vattenkannor till whisky.

Joakim: Jobbar som svensk- och SO-lärare på Spångholmsskoaln. Deltagit i alla provningar och har varit med i samtliga tre whiskyresor som klubben gjort. Har även han samlat på sig ett antal olika whisky som dock inte helt uppskattas av dottern.

Mattias: Lämnade Spångholmsskolan för att jobba som biträdande rektor på Naverlönnskolan i Svedala.Drar nu vidare till Tomelilla. Har varit med på de flesta provningar och det var hos Mattias vi började för ett antal år sedan. Gillar att prova nya sorter och är en sann finsmakare.

Tommy: Under åren som Tommy jobbade som matematik- och NO-lärare kom även Tommy i kontakt med Whisky. Han jobbar nu på Mölledalsskolan där han möter byggkillarna ute på golvet. Har en passion i cykling som dock gör att han nu går sjukskriven. En vådlig vurpa i hög fart under årets Vättern Runt gör att han nu hårt jobbar för att komma tillbaka.

Per: En av tre medlemmar i klubben som nått pensionsålder. Jobbade innan med oss på Spångholmsskolan med eleverna i årskurs 4-6. Chockade alla då han talade om att han drabbats av något som ändrat hans liv. Det gällde Plate Spotting och vad jag vet nu har han tagit sig igenom alla skyltar från 001 till 999.

Johan: Sist men inte minst har vi Johan som kommit in i klubben i och med han fick jobb som lärare i Bara. Tror att provningen hos Bengt-Erik var hans debut. En ung talang som när han nu slutat med fotbollen säkert har en framtid här.

Paul: Stabil medlem i klubben som hade en aqvancerad provning där han bjöd på dyra guldgripar. Han har gått i skola i Bara och har nu i många år varit vaktmästare på skolan. Var med på sista resan till Skottland.

Kaj: Kaj gick en hård kamp mot sin sjukdom men klarade inte av det och finns inte med oss längre. För alltid hedersmedlem i klubben. Varje träff startar med att vi dricker Kajs Dram och låter våra tankar vara hos Kaj.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)